Om een goed beeld van mij te krijgen. Dacht ik dat het leuk zou zijn als andere mensen iets over mij zouden vertelden. Ik heb 3 mensen gekozen die mij heel goed kennen. Hieronder vindt je de drie verhalen.

Henk van Goch 

Bas is een gedreven student met duidelijke doelen. Hij kan wellicht wat onzeker overkomen maar dat is hij niet. Zeker als hij duidelijk heeft over wat en hoe; dan is hij in staat om mooie dingen/producten op te leveren. 

Natuurlijk valt er voor Bas nog veel te leren, hij is nog jong en staat nu nog voor de startlijn van zijn carrière. Ik denk dat hij met het juiste trainingsprogramma een hele mooie carrière op kan bouwen.

Zelf nog wat zoekende naar de juiste richting media- of ruimtelijk vormgeving! Op dit moment heeft zijn voorkeur media vormgeving maar in zijn werk zie je ook heel duidelijk de affiniteit richting ruimtelijk vormgeving terug. Ofwel hij heeft een brede interesse.

Een serieuze gast die aan het begin wat “de kat uit de boom kijkt” maar als hij zijn draai gevonden heeft een fijn persoon is om mee samen te werken.

Henk van Goch

docent SintLucas

Nicolien van der Keur

De ontwikkeling van een nieuwe website was de reden dat ik werd gevraagd om een beetje te schrijven over de eigenaar van deze site, de persoon ‘Bas van der Keur’. Bas is mijn neef, dus ik ben een beetje bevooroordeeld, maar dit weerhoudt me er niet van om mijn oprechte en eerlijke mening te geven. Hoe hij als persoon is, wat zijn motivaties zijn om deze opleiding te volgen. Wat zijn z’n kwaliteiten.

Bas heeft een aangename persoonlijkheid en mensen genieten van zijn gezelschap. Sinds hij de opleiding bij SintLucas in Boxtel volgt, kan je zien dat hij zelfverzekerder wordt. Dit heeft te maken met zijn keuze voor deze opleiding. Het past bij hem. Daarnaast is hij leergierig en staat hij graag voorop bij nieuwe ontwikkelingen.

Zijn originele en vrije manier van denken maakt het hem mogelijk om met speciale oplossingen te komen, helaas niet altijd gemakkelijk om te bereiken, maar ik denk dat het gewoon een kwestie van tijd is. Hij is tenslotte nog steeds een student. Zijn eigen en scherpe manier van kijken heeft voordelen bij het maken van foto’s van verschillende situaties. Kijk goed naar zijn website en ontdek het zelf.

Als u iemand nodig heeft in uw bedrijf of voor een baan, aarzel dan niet om contact met hem op te nemen, u hebt een betrouwbare, creatieve en betrouwbare persoon die het werk voor u doet.

Mieke Langezaal

Bas vroeg me, zijn moeder, om een artikel over hem te schrijven. Bas is een creatieve, serieuze, betrouwbare en enthousiaste persoon. En, wat ook belangrijk is, hij heeft een beetje humor.

Als kleine jongen speelde hij graag met zijn Lego en bouwde hij zijn eigen ontwerpen, huizen, auto’s en tractoren en hij maakte ook zijn eigen kindertijdschrift samen met zijn neef en tante. Op zevenjarige leeftijd begon hij gitaar te spelen. Dus eigenlijk bewezen toen hij klein was, was hij al een creatief persoon. Toen hij ouder werd, raakte hij erg geïnteresseerd in fotografie.

Het duurde even voordat Bas wist welke studie hij wilde doen. Hij heeft een jaar gestudeerd aan de HBA (Herman Brood Academie) in Utrecht en neemt na de HBA een jaar vrij. In dat jaar kwam hij tot de conclusie dat hij VPRM of fotografie wilde studeren. Na lang nadenken heeft hij gekozen voor de studie VPRM (richting: media en ruimte) aan de SintLucas op Boxtel.

Uiteindelijk is Bas erg blij met zijn keuze van ontwerper in combinatie met zijn passie voor fotografie. Ik kan alleen maar zeggen dat ik extreem trots op Bas ben.

© 2019 Bas van der Keur – ALL RIGHTS RESERVED